fredag den 14. september 2007

Ny blog

Velkommen til min nye blog. Efter forskellige forsøg er jeg blevet enig med Ulla Holger, I ved hende der laver grafikken på min cd og min hjemmeside og alt muligt andet - hun er så god - om at denne er den bedste måde at gøre det på.

Min cd er kommet, og den er tilgængelig i butikkerne fra mandag d. 24 september. I den næste tid vil jeg prøve at finde ud af hvad sangene egentlig handler om, og skrive lidt om det her. Mens jeg lavede sangene sidste år, blev jeg sådan lidt hmm, kan det nu også passe, er jeg ikke lidt vred i det og sådan, men det virker ikke som om resultatet er vredt mere undersøgende. Hvad er det med det der Crashtest? Går vi fra crashtest til crashtest, venskab til venskab, kæreste til kæreste, job til job og smadrer det hele op mod væggen for at se om det holder, og næhh, det gjorde det så ikke, så må jeg videre, sådan at selve crashtesten egentlig er meningen?? Eller er det mere sådan at vi reinkarnerer os mens vi lever i stadig nye konfigurationer?? Hmm!

Der er også noget med nogen meget snævre normalitetskrav, som på en eller anden måde støder på de der nye inkarnationer, altså at man både skal være far, mor og børn og arbejde hårdt og sammenhængende, og at vi hele tiden fortæller hinanden at vi har valget selv, vi skal vælge det lykkelige liv, det rige liv, det ressourcestærke liv, vi har ansvaret for at frigøre og udleve vores potentialer samtidig med at vi ikke må afvige meget fra idealerne. Nå, men det er vist sværere end som så lige at få øje på en samlende sandhed om de sange - og det er der heller ikke, men cden er mere rå end den forrige og mere undersøgende.

2 kommentarer:

Ullabellala sagde ...

Det ser godt ud, Niller.... Godt ud :-) !

Anonym sagde ...

Når jeg tænker crashtest er det f.eks. et bilfirma der simulerer et trafikuheld ved at smadre deres bil med nogle menneskelignende dukker indeni ind i en væk, og så måle hvor meget bilen og dukkerne kommer tilskade. Derefter kan man så bruge de data til at forbedre bilen og gøre den mere sikker at køre i. Den crashtest dine tekster handler om, er vores eget liv, hvor det er os selv der bliver testet. dvs vi er dukken inde i bilen. Synsvinklen er altså ændret fra bilproducenten til dukken. Det gør det straks mere kompliceret at finde ud af hvad der foregår, og hvordan man kan forbedre modellen. Det er ligesom offeret der selv skal løse konflikten eller finde den skyldige. Om det er det livet handler om? Ja, hvis man kan blive klogere af det, men det kræver at man bagefter kan stille sig udenfor bilen og undersøge sagerne og det er der problemet ligger. Hvordan kommer man i en position hvor man betragter sin egen situation på en nogenlunde ordentlig måde? Der er et væld af muligheder lige fra sin egen indre stemme til Gud og psykolog, og alle skifter mening hele tiden. Det vigtigste er måske bare at anerkende at sådan er det, og være den rastløse, ufuldendte person man nu engang er, og så bliver man måske klogere på noget helt andet end det man troede.